21/09/2011

Tuesday´s new in

Druhý den v Brně jsem neměla žádné povinnosti, tak jsem se šla PODÍVAT do Olympie. A tak to dopadlo. 
The second day in a new city I had no duties, so I went to explore a nearby shopping centre (with a serious intention to buy nothing!). And this is how it turned out.




Mokasíny jsem sháněla již delší dobu a tyto mi padly hned do oka.  Rovnou jsem k nim přibrala i sukni a kraťasy, které byly ještě ve slevě (29 a 79 Kč). Myslím, že letošní podzim toho moc v kalhotách nenachodím.
 I was looking for nice moccasins for a long time and these really cought my eye. I tooke also a skirt and shorts, still at summer discount (app. 1€ and 3€). It seems that I won´t wear pants much this fall.

Ann Christine

Ann Christine

Ann Christine

V H&M  mě zaujal šátek, jehož vzorek mi, nevím proč, připomíná Chucka Basse z GG :D K tomu jsem se inspirovala u Reb, jejíž květina mě fascinuje, jen jsem zvolila trochu méně nápadnou. 
In H&M cought my attention a scarf, pattern of which reminds me of Chuck Bass from GG (no idea why) :D I got inspired also by Reb, whose flower fascinates me, I only chose a bit less striking.

H&M

H&M

Do nových bot jsem si rovnou pořídila i ponožky v hezky podzimních barvách.
I got also new socks in fall colours matching my new shoes.

random market

Bohužel mě potkala taky jedna nemilá věc, a to, že se mi ulomila ručka u mých nejoblíbenějších "univerzálních" slunečních brýlí - nosím (tedy nosila jsem) je už asi 4 roky skoro ke všemu. Neměla jsem s sebou náhradní, takže jsem musela nějaké sehnat. Moje předtucha, že na podzim to asi nebude nic jednoduchého, se potvrdila. Narychlo jsem si koupila tyto v H&M, ale ještě to není úplně ono, budu muset sehnat nějakou lepší náhradu.
Unfortunatelly also one upleasant thing happend to me. My most favourite sunglasses, which I was wearing for almost 4 years, broke. I had to get new ones but it was quite difficult task in this period of the year. I quickly got these in H&M but I´m not 100% satisfied. I will have to find the perfect ones later. 

H&M
A co vaše podzimní nakupování?
And what about your fall shoppings?

Elle ღ

10 comments:

  1. Ta sukýnka je nádherná!A za tu cenu-bezkonkurenční!

    ReplyDelete
  2. Cute goodies! Love that skirt :)

    ReplyDelete
  3. ta sukýnka je absolutně úžasná!

    ReplyDelete
  4. beautiful things!!

    kiss
    Erika
    www.myfreechoice.net

    ReplyDelete
  5. Mé podzimní nákupy se teprve blíží.. :D už si sepisuju dlouhatánskej seznam a pak to bude lítat.. :)

    ReplyDelete
  6. no ja som sa uz vybavila kabatom ale mokasiny potrebujem,problem je v tom ze to neviem nosit alebo co,pripadam si ako kacer:/

    ReplyDelete
  7. Mokasíny a sukně jsou super! Na podzimní nákupy se teprve chystám. :)

    ReplyDelete
  8. Nemám moc času, tak zatím žádné nakupování díky bohu ještě neproběhlo..:)) Ty mokasíny ti tiše závidím.:)

    ReplyDelete