14/09/2011

Tak všelijak

Dneska to bude spíš takový "random" příspěvek o všem a o ničem. Včera jsem ještě měla dodatečnou oslavu narozenin. Kromě toho, že jsem se skvěle pobavila, jsem dostala tyto dvě úžasné knížky (děkuji!!). Nemůžu se dočkat, až se do nich pustím :)
Today it´s rather a "random" post about everything and nothing. Yesterday I had one more birthday party. Besides a lot of fun I got two amazing books (thanks!!). I can´t wait to read them :)




A jen tak mimochodem, tady jsem zmiňovala, že po nutné blogové pauze (kvůli škole), jsem měla na bloglovinu přes 600 nepřečtených příspěvků. Během prázdnin se kvůli různému cestování a jiným aktivitám toto číslo občas přehouplo i těsně přes 1000. Přesto jsem poctivě přečetla všechny vaše příspěvky a DNESKA můžu hrdě oznámit: New posts (0) 
Just by the way here I mentioned that after a compulsory break from blogging (because of the school) I had on bloglovin over 600 unread posts. During the holidays this number sometimes exceeded 1000 because of my travelling and other activities. Still I have read all your posts and TODAY I can proudly announce: New posts (0)


A abyste nezůstali zkrátka, tak mám pro vás zase jednu italskou písničku. Alessandra Amoroso vyhrála v roce 2009 italskou verzi pěvecké talent show. Od té doby vydala již 2 alba a je pořád velmi populární. Já mám moc ráda její mírně chraplavý hlas a melodické písničky.
And not to let you empty-handed, I have for you another italian song recommendation. Alessandra Amoroso won in 2009 italian version of a talent show. Since that time she released 2 albums and is still very popular. I like her slightly husky voice and very melodic songs.

(Alessandra Amoroso - Urlo e non mi senti)


Nezapomeňte na Giveaway, blížíme se do finále!
Don´t forget Giveaway, we are close to the finals!

Elle ღ

8 comments:

  1. AWWW, tu knížku si musím přečíst, jaká je?

    ReplyDelete
  2. hezké, ty knihy vypadají dobře. :)

    ReplyDelete
  3. nice :D
    if you're not already following me you could if you want to and i'll follow you back if i'm not following you already

    my blog♥mfashionfreak

    ReplyDelete
  4. juuuj tie knížky musím mať :D :D

    ReplyDelete
  5. tú knihu o coco prave čítam ... velmi zaujímavé

    ReplyDelete