26/05/2011

Sirmione

Přemýšlela jsem, jakým systémem budu tento týden přidávat příspěvky, abych to tu úplně nezahltila fotkami (jen z dnešního dne jich mám skoro 500). Dneska teda zatím outfitový post a další fotky budu pak přidávat postupně .
I was wondering about the system of posting during my stay in Italy, not to overload you with photos immediately (only today I took almost 500). So, for today outfit post and the rest I will be adding subsequently.






Fotky jsou z překrásného městečka Sirmione na břehu jezera Lago di Garda, kde jsme strávili skoro celý den.
All pictures were taken in Sirmione on the bank of the lake Lago di Garda, where we spent almost the whole day.











Wearing: tunika/tunic aukro.cz, baleríny/ballerinas Phillip Russel, náramek/bracelet, řetízek/necklace DIY, kabelka/bag Bershka



Ještě bych vám chtěla něco málo napsat o zítřejší akci. Jmenuje se "Wind Music Awards 2011" a během dvou večerů budou oceněni italští zpěváci/zpěvačky/skupiny, kteří za minulý rok prodali určitý počet CD nebo DVD  (limit je hodně nízký, takže to dostanou skoro všichni, co něco vydali). A všichni ocenění zároveň zazpívají nějakou písničku, takže je to v podstatě takový koncert těch současných nejlepších italských umělců. Akce se navíc koná v překrásném antickém amfiteátru ve Veroně. A vzhledem k tomu, že už asi 3 roky neposlouchám nic jiného, než italskou hodbu, tak si asi umíte představit, jak hrozně moc se těším :)))

Besides, I would like to tell you something about tomorrow´s event. It´s called "Wind Music Awards 2011" and during the two evenings will be awarded Italian singers, who last year sold more than certain amount of CD or DVD  (the limit is quite low, so practically all who produced something are awarded). And all "winners" sing one of their songs, so basically it´s a concert of all currently most successful Italian artists.  Moreover, the event is held in the beautiful ancient amphitheatre in Verona. Regarding that I haven´t been listening to anything else than Italian music during the past three years, you can definitely imagine, how much I´m excited about it :)))

Elle 

4 comments:

  1. skvělé fotky..strašně se mi líbí ta kabelka a klíček na krk!!

    ReplyDelete
  2. Fotky se Ti neskutečně povedly a já Ti neskutečně závidím! Hned bych někam jela, vlastně nemusím ani nikam jezdit, jen už se nechci učit. Těším se na další várku snímků ;-).

    ReplyDelete
  3. Ta poslední fotka je kouzelná! Já bych tak chtěla k moři, jak na to koukám!

    ReplyDelete