27/04/2012

New In: H&M

Několikrát jsem se dočetla názor, který vytýká blogerkám, že se oblékají jenom v H&M. Já jsem  se vždy snažila mít ve skříni co nejrozmanitější "značky" a nebráním se ani nakupování v malých bezejmenných obchůdcích - vždyť právě tam se často najdou ty pravé poklady (například moje náušnice z minulého článku). Když jsem ale byla předevčírem na Night Shoppingu v Brně, prošla jsem všechny obchody (a ne jednou) a byla jsem neuvěřitelně zklamaná, protože jsem si nedokázala nikde nic vybrat. Nakonec to přece jen zachránilo H&M, kde jsem nakoupila většinu věcí z wishlistu (kromě pruhovaného svetříku a balerínek, ale ty jsem k těm šatům prostě vzít musela). Jak jste na tom vy s nakupováním?
Several times I read an opinion that criticizes bloggers for buying clothes only in H&M stores. I always tried to had in my wardrobe as many various "brands" as possible and I even don´t refuse to buy clothes in some no-name little shops - after all you can sometimes find there a real treasur (for example my earrings from the previous post). But when I went to the event called Night Shopping I went round all shops (and not only single time) and I was incredibly disappointed because in non of them I found nothing I´d like to buy. Finally I was "saved" by H&M where I found most things from my current wishlist (apart from striped cardigan and ballerinas, but I just had to take them to match the mint dress). How about you and shopping?  

{mint dress, nude ballerinas}



{striped cardigan, basic top}

{bicolor jacket}
Chtěla jsem bicolor šaty, no tak mám bicolor sako. A ještě navíc černé obyčejné body, které jsem sháněla už asi víc než rok a teď jsem na něho tady náhodou narazila. Všechny kousky jsou z aktuální kolekce, takže jestli vás něco zaujalo, myslím, že to v některém H&Mku ještě objevíte :)
Originally I wanted a bicolor dress, so I have a bicolor jacket. And also a simple black body for which I was looking for ages and now I spotted it right there, hanging and waiting for me. All pieces are from the current collection so if something cought your eye, I think you can still get it in some H&M store.

24 comments:

  1. Ty veci na te první fotce! Laska na prvni pohled:D a ty botky ?hmm premyslim:D

    ReplyDelete
  2. Na ty šatičky jsem včera koukala též.. vypadají vážně úžasně! :)

    ReplyDelete
  3. skvělé věcičky, obzvlášť mě zaujaly šaty a baleríny ;-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Cool stuff you bought! :)


    http://annchica.blogspot.com ♥

    ReplyDelete
  5. Ty šaty a balerínky jsou úžasný :)

    ReplyDelete
  6. Krásně jsi nakoupila. Šaty a svetřík jsou úžasný! :)

    ReplyDelete
  7. Krásné věci! Já mám poslední dobou z H&M docela dost věcí, protože tam mají hezké kousky, takže proč ne?

    ReplyDelete
  8. Každý nemá čas objevovat zapadlé chic obchůdky, kde koupí značkové věci za levno. Tak radši zavítají třeba právě do H&M, kde mají vše, co potřebují. Nevidím na tom nic špatného, není důležité kde a co nakupuješ, ale jak to umíš nosit a vyjadřovat tím svoji osobnost :)
    Moc hezké věci jsi nakoupila :)
    Zkuste štěstí v mojí Giveway! 1st Giveway

    ReplyDelete
  9. Taky jsem si říkala, že přece chodím furt do H&M, tak to musím změnit a...Třeba ejdnou jsme si na internetu vyhlídla šaty ze ZARY a už je tam neměli, takže jsem šla do H&M-a co tam nebylo?!Úžasné šaty.
    Myslím, že to mají vymyšlené dobře. Udělají oblečení "pro obyčejné lidi" a k tomu pár zajímavých věcí a nakonec tam vždycky něco najdete...

    ReplyDelete
  10. tak ta první kombinace je nejůžasnější, těšim se na outfit (jestli nebude tak skapu:D) .. Jinak chodím také nejčastěji do HM ale kdybych měla finanční prostředky, musely by mě ze Zary odlepit a z Topshopu brát jeřábem!
    A to jako beze srandy!:-D

    ReplyDelete
  11. po prvé je krásne, tie balerínky som si chcela kupiť ale mala som v nich sloniu nohu (škoda su tak krásne)

    ReplyDelete
  12. i'm so in love with mint color!! great choose!!

    i'm following, xxx
    ---
    Nicoletta's Reggio INTERVIEW:
    http://brightlightgarden.blogspot.it/2012/04/what-faq-scent-of-obsession.html

    ReplyDelete
  13. Kombinace mint a růžové se mi moc líbí, těším se až nám to ukážeš na sobě :)

    ReplyDelete
  14. ty šaty se mi v HM taky moc líbily, dokonce jsem si je i zkoušela, ale na mě vypadaly strašně divně a vůbec jsem se v nich necítila dobře:/ ty balerínky jsou krásné <3

    ReplyDelete
  15. mint dress and nude ballerinas = perfection!!!
    http://invitationtoinspiration.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. pretty! love the mint + pink!

    ReplyDelete
  17. I really want to know where did you get the dress! i saw one of my customer wore it & i am absolutely love it! can you please tell me where you got the dress from? thanks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. it´s from H&M store :)

      Delete
    2. That's what I figured but I can't seem to find it online ...

      Delete
    3. well, maybe it´s not available online or in your country. I bought it here, in Czech Republic

      Delete
    4. oh..lol no wonder!!! anyway thank you so much for answering all of my questions! ;)

      Delete