01/08/2011

Alla mia età

Dnes mám jen jednu fotku, protože není doma nikdo, kdo by mě vyfotil a se samospouští se moc nekamarádím. Uvažuju, že si pořídím aspoň dálkové ovládání.
Today I have only one picture. There´s nobody who would take a picture of me and I´m not friends with delayed-action release. I´m considering getting a remote control.


Wearing: sukně/skirt GATE, tričko/t-shirt, kabelka/bag TERRANOVA, sako/jacket vintage, boty/shoes H&M, čelenka/headband DIY

Fotek je málo, tak vám to aspoň vynahradím jinak.
Možná jste postřehli z mého profilu, že mám opravdu hodně ráda italskou moderní hudbu. V podstatě už dva roky nic jiného neposlouchám. A to byl taky jeden z důvodů založení tohoto blogu, ale bohužel se k tomu dostávám až po několika měsících. Myslím, že je obrovská škoda, že jsou u nás (v ČR) italští umělci tak málo známí, tak jsem se rozhodla pro malou propagaci. Písničky vybíráme pečlivě a proto mám pro vás nachystanou zásobu toho nejlepšího, co můžete zrovna slyšet, když si naladíte italské radio (a taky děkuji svým "poradcům", kteří se na výběru podílí).
There´s only one picture, so I´ll make it up to you.
Maybe you noticed in my profile that I really love italian modern music. Actually, I haven´t been listening to anything else for the last two years. And it was also one of the reason why I set up this blog. I think it´s really  pity that italian artist are not so much known abroad so I decided to make a small promotion :) The songs have been chosen very carefully and I prepared the best pieces which you can currently hear in italian radios (thanks goes to my advisors).


Jako první jsem vybrala Tiziana Ferra, který se před časem objevil i v našich rádiích se skladbami Sere Nere, Perdono nebo Xverso. Po dvouleté odmlce, kdy za pomoci psychologů pátral po své vlastní identitě, minulý rok v listopadu vydal své deníky v knižní podobě a v současnosti pracuje na novém albu, které by mělo vyjít na podzim. Já jsem pro vás vybrala písničku Alla mia età ze stejnojmenného alba (2008).
At the beginning I chose Tiziano Ferro, who is quite known abroad, for example in Spain, France, Germany, Great Britain or Latin America. After a two years pause, when he was searching his own identity with the help of psychologists, he publish his diaries last year and now he works on his new album, which should be released in autumn. I´ve chosen for you a song Alla mia età from album of the same name (2008).




Elle 

16 comments:

  1. hi , i love your blog :D

    I follow you and if you want , you can do the same thing

    http://www.fashionscarfboy.com/

    Baci Andy

    ReplyDelete
  2. Krásný outfit. Ta sukně a boty, mmm nádhera. :) Jinak já italskou hudbu taky můžu, akorát u mě je jasným favoritem Eros. Vím, že je hodně známý a jeho písničky také, ale já ho mám ráda.

    ReplyDelete
  3. skvělý outfit, super hudba! :-)

    ReplyDelete
  4. Pekná fotka :) ja taliansku hudbu moc nepočúvam ale určite si po prečítaní tohto postu niečo vypočujem :)

    ReplyDelete
  5. lovely blog@ reminds me of Blair Waldorf's character on Gossip Girl :)

    XO Sahra
    EffortlessCool

    ReplyDelete
  6. Love your outfit!

    XX
    http://www.thelatestfashionissue.com/

    ReplyDelete
  7. pred par rokmi som bola uplne zblaznena do Perdono :)

    ReplyDelete
  8. Beautiful lovely outfi1t! Like the colors! :)

    http://liberty-walk-sara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Máš krásnou sukýnku! Sluší ti! :)

    ReplyDelete
  10. Fashion & Chocolate two of my favourite things!! Love the name!


    www.thehappeningblog.com

    xx

    ReplyDelete
  11. awesome outfit!!! looooove the skirt (and I also do like Tiziano Ferro's songs!!):) have a nice day!

    ReplyDelete
  12. love your style you look like blair waldorf.
    xoxo

    http://streetitgirl.blogspot.com/

    ReplyDelete