06/04/2011

I like it knitted!

Dneska jsem poprvé vytáhla svou novou pletenou pelerínu. Vlastně není tak úplně nová - koupila jsem ji asi před třemi měsíci a celou tu dobu jsem se nemohla dočkat, až bude dost teplo, abych ji konečně mohla ukázat světu. A naprosto předčila mé očekávání, bylo mi v ní opravdu dobře a docela i zahřála. Jakákoliv mašle se pro mě pomalu stává nezbytností, takže i  tady nesměl chybět. A málem bych zapomněla, taky moje nové brýle! Z těch mám obrovskou radost. Celkově jsem se v dnešním outfitu cítila opravdu moc dobře :)

Today I wore my new knitted cape for the first time. Actually it´s not that new - I bought it about three months ago and all that time I could hardly wait for the weather warm enough to wear it. And it surpassed all my expectations. It felt really very good and it even warmed me up. Any kind of bow is becoming a must for me, so it couldn´t be absent here either. Oh, I almost forgot - my new sunglasses! I like them so much. In general I felt very good in my today´s outfit :)












Wearing: Pelerína/Cape PIMKIE, Svetr/Sweater TAKKO, Kalhoty/Trousers CLOCKHOUSE, Boty/Shoes CLARA BARSON, Kabelka/Bag CARPISA, Mašle/Bow DIY, Náušnice/Earrings DIY, Prstýnky/Rings KENVELO, Brýle/Sunglasses C&A 

Taky jsem poprvé letos viděla v parku poupata magnolií a už se nemůžu dočkat, až úplně rozkvetou. Miluju magnolie! A hlavně se těším na tu spoustu krásných fotek (kterými vás nepochybně zahrnu :D).

I saw also this year for the first time the magnolia-buds in the park and I can´t wait for their full blossom. I love magnolia! And especially I´m really looking forward to taking lots of beautiful pictures (and I´ll undoubtely shower you with them :D).


Mějte se jarně ;)
Be in spring mood ;)

Elle 

12 comments:

  1. Magnolie jsou snad jedna z nejúžasnějších věcí na světě, máme jich plný areál školy, takže se nemůžu dočkat! Pelerýnka, i když to není úplně můj styl, je moc krásná a tobě sluší, mám ráda šedou! A brejle jsou nej;)

    ReplyDelete
  2. Pelerýnka je kouzelná a Tobě strašně moc sluší, hlavně jak je šedá, hodí se ke všemu. A ta mašlička na ní. Prostě bezva! :)

    ReplyDelete
  3. noadhérná, tú mašličku lajkujem!

    ReplyDelete
  4. Krásna pelerína .) a okuliare sú tiež super, ja hľadám nejaké podobne.

    ReplyDelete
  5. the cape & sunglasses look just perfect :)
    you got a really nice style and blog, if you want, check out mine, too, i just started blogging (:

    ReplyDelete
  6. tak ta pelerína je bezkonkurenčně nejlepší!!

    ReplyDelete
  7. ta pelerína je úžasná!!

    ReplyDelete
  8. Love the grey cape.

    I'm having a $100 dollar Shopbop giftcard GIVEAWAY on my blog! Come check it out :) It's open to international bloggers as well.

    Collections Giveaway

    ReplyDelete
  9. Pelerína a celkový outfit super! :)

    ReplyDelete