13/03/2011

Here I am :)

Vítám vás v prvním příspěvku na svém prvním blogu :) Jak už název naznačuje, chtěla bych se tu věnovat především módě, trendům, inspiracím, DIY… ale taky další věci, které nikdy neodolám – čokoládě! Takže se tu budou časem objevovat mé nejoblíbenější čokoládové recepty.

Welcome to my first post at my first blog  :) How already the title indicates I would like to write here about fashion, trends, inspirations, DIY… and also one other thing that I´m not able to resist – chocolate! So you can enjoy some of my favourite recipes.




A proč vlastně píšu blog? Protože móda a všechno kolem je součástí mého každodenního života a jeden z mých největších koníčků (a to jich mám opravdu hodně). Chci se s vámi podělit o inspirace a nápady. Ale především si ráda poslechu cokoliv od vás!
Už nějakou dobu sleduji fashion blogy ostatních děvčat a spousta z nich mě inspirovala k vytvoření toho mého, za všechny bych chtěla zmínit Fresshion, The Blonde Salad a Sandru Leopardovou. Díky holky, že píšete :)

And why am I actually writing a blog? Because fashion and all around is a part of my everyday life and one of my biggest hobbies (and I have really many hobbies). I want to share with you some inspirations and ideas. But first of all I would like to hear anything from you! And by the way, excuse my English, I´ll do my best :)
For a while I have been following some fashion blogs of other girls and lot of them inspired me to create my own, such as Fresshion, The blonde Salad or Sandra. Thanks girls, for writing :)

Elle 

1 comment:

  1. Good start girl..i think that the best advice i could give you is to keep your blog as personal as you can!!

    kisses,marilena

    ReplyDelete