26/03/2011

DIY: Lips Sugar Scrub

Už delší dobu přemýšlím, že si pořídím cukrový scrub na rty od Lush, musím si ale ještě chvilku počkat, než se dostanu do jejich obchodu (přes internet si to napoprvé objednávat nechci). Proto jsem byla nadšená, když jsem u Renay našla návod na domácí cukrový peeling (originální návod tady).
For a long time I was thinking of getting a Lush sugar lip scrub, but I have to still wait a while before I manage to get to their shop. That´s why I was so delighted when I found this DIY for preparing a home-made sugar scrub (original post here).

Jak na to:
How to do it:




V malé misce smíchejte jednu lžičku cukru a půl lžičky olivového oleje, až se vám vytvoří kašovitá hmota. Tím máte prakticky hotovo :) Já jsem si navíc hmotu rozdělila na dvě půlky - do jedné jsem přidala kapku medu a do druhé trošku kaka.
In a small bow mix together 1/2 teaspoon of the olive oil and 1 teaspoon of sugar, until it becomes paste-like. And you´re practically done :) In addition I divided it into halves - to the first one I added a drop of honey and to the other one a bit of cocoa powder.




A nezapomeňte po každém použití ošetřit balzámem na rty!
Don´t forget after each use to treat your lips with a balm!




Přeji vám sladkou sobotu :)
Have a sweet saturday :)

Elle 

4 comments:

  1. Oh my god that is awesome!!!

    I'm going to try it tomorrow :) :) :)



    www.blithelyunware.com

    ReplyDelete
  2. Oh that's cool, thanks for sharing. I'm going to definitely try this! :)


    http://espritdelavie.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. to je genialni!!!!!hned az bude prilezitost si udelam ten medovy, ty z lushe jsou malinke a hrozne drahe, ja bych teda neinvestovala do toho

    ReplyDelete
  4. to hnedé s kakaom vyzerá ako kaviár :DDD

    ReplyDelete