31/10/2011

Dolcetto o scherzetto

Na poslední chvíli, ale nakonec i já přicházím s halloweenským příspěvkem. Původně jsem plánovala udělat ještě i video a pak publikovat všechno společně. Pak jsem si ale uvědomila, že by asi nebylo úplně ono dělat halloweenský příspěvek o Vánocích (protože dřív si asi čas na vytvoření videa nenajdu), tak aspoň ty fotky. A video příští rok. Snad.
In the last minute but finally I´m here with the halloween post. Originally I wanted to make also a video and to post it together with these pictures. Then I realised that it wouldn´t be appropriate to make a Halloween post at Christmas (because I probably won´t find time before to do it), so here are at least the pictures. And video next year. Maybe. 

















Fotky jsou ze zábavního parku Gardaland (o kterém jsem už dělala příspěvek tady). Chystám se tam i o Vánocích, i když asi už nebudeme mít takové štěstí jako loni, kdy zrovna čerstvě nasněžilo, a opravdu to všechno kolem vypadalo jako v pohádce.
The pictures were taken in the amusement park Gardaland (I already made one post here). I´m going to visit it also during Christmas time, although I suppose we won´t be lucky enough to repeat last year´s experience - the fresh snow covered the whole park and it really looked like in the fairy-tale.

Elle ღ

12 comments:

  1. wow I just discovered your blog and really like it. Think you have great style and am following now! Definitely a new fan! You are very inspiring
    Pop up by my page when you get a chance xoxo Tamara
    www.theglamandglitter.com

    ReplyDelete
  2. Super fotky! :) Jen ti pavouci jsou hnusní! :D

    ReplyDelete
  3. great post.
    i hope you can check out mine.

    http://paquetevistasbien.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Cool pics. I'll follow u, follow me back?;)

    xx


    http://puskiscloset.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Ježiši to je úplně úžasný!! :) Já tam chci taky! To je fakt nádhera..! A co se mi líbí nejvíc je ten vylézající z hrobu :D toho bych se fakt i lekla :D

    ReplyDelete
  6. tie pavuky na streche brrrr, ale inak super vsetko :)

    ReplyDelete
  7. Very nice photos!

    muacarmen.blogspot.com
    www.muacarmen.com

    ReplyDelete
  8. love your post it looks really nice dear
    www.preppyfashionist.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. ty zombie ako vychadzaju zo zeme su uplne perfektny :D

    ReplyDelete
  10. so cool

    http://ave-maria-ave-maria.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Hi dear! I adore your style :) will you follow me on http://biancacataldi.blogspot.com/ and on http://www.facebook.com/pages/Il-fiume-scorre-in-te/116427865107916 ? :)

    ReplyDelete
  12. cute event! happy halloween too... ;)
    http://secondvogue.blogspot.com/a

    ReplyDelete