25/08/2011

Need an advice!

Dneska bych vás chtěla trochu využít, protože potřebuji poradit. Vždycky jsem nosila dlouhé vlasy a až letos na jaře jsem se nechala poprvé ostříhat. Kratší sestřih se mi opravdu moc líbí, ale po několika měsících se mi začalo po dlouhých vlasech stýskat - chybí mi různé copánky, culíky, drdoly... Takže teď se nemůžu rozhodnout: nechat narůst nebo znovu ostříhat???

Today I´d like to use your opinion, because I need an advice. I always had long hair and only this spring I had my hair cut short. I really love this haircut, but after several months I started to miss my long hair - plaits, ponytails, chignons... So, I can´t decide now: grow it long or cut again???


(skoro všechny tyto fotky jsou 3-5 let staré, jiné zrovna u sebe nemám/almost all these pictures are 3-5 years old)

X



Budu ráda za každý váš názor!
I´ll be grateful for any of your opinion!

Elle 

9 comments:

  1. Obojí! :D ale já sem pro dlouhé :) byla sem na tom stejně, měla sem ještě kratší sestřih než ty a teď už to mám zase dlouhý, nechala sem to narůst :)

    ReplyDelete
  2. Já bych to nechala dorůst, líbí se mi víc ty dlouhé ;)

    ReplyDelete
  3. s delšími vlasy člověk vypadá mladší... na krátké vlasy bude čas po padesátce :-)

    ReplyDelete
  4. Omg defo keep it short!

    It is so much more stylish and sleek and sexy!

    xo

    kat

    ReplyDelete
  5. nooo! keep it long. in my opinion short hair only just makes you feel more restricted. think about all the times you have had long hair and all the freedom with the styling??? VIVIA LONG HAIR!!! :)

    http://jaxonstyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. I like your hair long!

    But it's all up to you...

    xx

    Meelena

    www.theserialshopper.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. You were so brave cutting it all off! the very thought terrifies me. I think It really suits you short - it makes you look older and wiser (in a good 'sophisticated' way!). I really love it. x

    ReplyDelete