11/08/2011

Library inspiration

Tento příspěvek je tak trochu výroční - je to můj 100. příspěvek, nedávno jsem získala 100. pravidelného čtenáře a taky víc než 700 krásných komentářů. Za to bych vám chtěla hrozně moc poděkovat, mám z toho obrovskou radost!!
This is a slightly anniversary post - it´s my 100th post, recently I gained the 100th follower and you left me more than 700 lovely comments. I´d like to thank you very much, you made me so happy!! 

A proč knihovny? Jsem tak trochu posedlá knížkama (a samozřejmě čtením) a mým snem je mít jednou doma velkou, ale hlavně zajímavě řešenou knihovnu.
And why libraries? I´m a bit obsessed with books (and of course reading) and my dream is to have at home big library but especially composed in an interesting way.














Sources: designrumahku.com, home-designing.com, viahouse.com, sharontaftian.blogspot.com, wideopenspaces.squarespace.com, sweeterhomes.blogspot.com, zastreseno.cz, novinky.cz

Já jsem si donedávna všechny knížky půjčovala v knihovně, takže moje sbírka obsahuje prozatím jen zlomek toho, co (doufám) přibude v budoucnu.
Until recently I had always borrowed books from a city library, so my collection include only a tiny part of what will be (hopefully) added up in the future.


Beletrie/Fiction

Životopisy a ostatní/Biographies and the rest

Tento příspěvek je přednastavený, protože právě teď trávím v autě 10tihodinovou cestu směrem Itálie a určitě pro vás fotím nějaké zajímavé věci :)
This post is preset, because I´m now in the car enjoying my 10-hours journey to Italy and definitely taking pictures of some interesting things for you :)


Elle 

9 comments:

  1. No ta první je nádherná! Akorát bych se bála mít knížky blízko krbu, u mě by to asi nedělalo dobrotu.. :D A jinak krásný jsou ty patrové, jak k nim vedou schody, to je vážně luxus! :)

    ReplyDelete
  2. All this library are amazing!

    XX
    http://www.thelatestfashionissue.com/

    ReplyDelete
  3. Čtvrtý obrázek je úžasný. Tak bych jednou chtěla bydlet:)

    ReplyDelete
  4. Krásna zbierka kníh. A o tých knižniciach nehovoriac. Môj najväčší sen je mam v dome raz niečo podobné :D :))

    ReplyDelete
  5. Knihovna na čtvrtém obrázku se mi líbí nejvíc. :)

    ReplyDelete
  6. these are incredible! if only i owned that many books lol

    couturelust.com

    ReplyDelete
  7. nádhera. mít takové krásné knihovny je můj sen.

    ReplyDelete
  8. These are fabulous! I have a real crush on books and libraries / bookcases too. Something so majical about them. My own collection of books is precious to me.

    ReplyDelete
  9. Wow wow wow, I love all the bookcases!! Also like your header!

    xx Marije

    ReplyDelete