29/07/2012

Salento random pictures I

Dnes přidávám pár random fotek z mého letního pobytu v Salentu (Puglie, Itálie). Příroda, jídlo, lidi jsou tu opravdu úžasní, ale to je určitě poznat i z fotek :)
Do komentářů mi taky přišel dotaz, jestli bych nenapsala článek se svými zkušenosti s au-pair pobyty. Určitě ho ráda napíšu, jen mi to asi bude chvilku trvat, než dám všechny informace dohromady. A jestli máte už teď nějaký dotaz, tak mi ho napište do komentářů a já to pak rovnou zahrnu do článku.

Today I have for you some random pictures from my summer stay in Salento (Puglia, Italy). Natura, food, people are just fantastic here, but you can for sure guess it from the pictures :)
I received a request to write an article about my au-pair experiences. I´ll write it for sure, but it´s going to take some time as I want to make it in detail. If you have some questions now, just leave me a comment and I can it include it right in the article.















8 comments:

  1. Krásné fotky a místo! Navíc to jídlo, mňam - hned bych si dala.

    ReplyDelete
  2. Nádhera :)) Z tých fotiek sála taká príjemná atmosféra :)

    ReplyDelete
  3. fotky jsou super, už se těším na další články:)

    ReplyDelete
  4. perfektné fotky, áách, išla by som :) ďakujem za ten článok o aupair, už sa teším! ! :)

    ReplyDelete
  5. moc krásné fotky a to jídlo vypadá chutně :))

    ReplyDelete
  6. Ahoj. Můj tchán pochází z Puglie, takže od něj vím, že mozzarella, kterou tak miluju, je tam nejlepší na světě!:) Krásné fotky.

    ReplyDelete