11/07/2012

Advanced style

Minule jsem psala o módě malých dětí a dneska tu mám pravý opak. Co říkáte na styl newyorských babiček? Více fotek najdete na http://advancedstyle.blogspot.it

Last time I wrote about kid´s fashion and this time it´s the opposite. What do you think of style of the New York´s grannies? More photos on http://advancedstyle.blogspot.it















8 comments:

  1. Pani vo fialovom kabate a pani so zelenymi rukavicami - so much win ! Damy v rokoch, ktore nestratili styl a chut pre modu su mojim vzorom, len dufam, ze ked budem v ich veku, aspon trochu sa priblizim ich stylu :)

    ReplyDelete
  2. některé jsou přehnané, ale mají styl! a to se týká i v čr. kolikrát vidím babičky lépe oblečené, v módě jejich mládí než dnešní puberťačky s neonovými tričky:)

    ReplyDelete
  3. jsou překrásně stylové ... škoda že tohle v česku nenajdete :( :(

    ReplyDelete
  4. Některý babičky jsou celkem dovážně, ale je to super, že se v jejich věku nebojí nosi takovéhle věci :)

    ReplyDelete
  5. Musí se nechat, že mají styl, ale i u nás v Čechách potkávám šik babičky. Pravidelně potkávám několik babiček z naší čtvrti, které jsou něco na styl newyorských babiček. :)

    ReplyDelete
  6. lovelyy post xx from http://mybestmemory-cep.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  7. Asi dvě na mě působí jako klauni, to je už takové přehnané, ale jinak ty ostatní jsou kočky :-). U těch by člověk těžko hádal pravý věk. Myslím, že je dobře, když o sebe takhle hezky pečují. Je pravda, že i u nás někdy potkám moc hezky upravené babičky :-)

    ReplyDelete
  8. I love seeing elders who are fashionable or not afraid to stand out!
    Always made me hope that I could look as awesome as they look when I'm in that age.

    - http://despite-the-style.blogspot.com/

    ReplyDelete