13/05/2012

Tiziano Ferro 2012 Tour

Jak už jsem psala včera, večer jsem byla na koncertě Tiziana Ferra. Původně hlásili bouřku, ale ta nakonec přišla až ve 4 hodiny ráno, takže jsme se zvládly i bezpečně dostat domů. Koncert sám o sobě byl úžasný zážitek. Víc ho popisovat nebudu, to si musí každý zažít sám (a nebo koukněte na krátké video na konci postu). A opravdu mě baví, že italští umělci nepotřebují k sobě skupinu tanečníků, šílené kostýmy, ani přehnanou světělnou šou, aby zaujali. Vystačí si jednoduše sami se sebou.
As I already mentioned, yesterday I visited a concert of Tiziano Ferro. Originally they forecast a thenderstorm but it eventually didn´t come until 4 in the morning, so we could get home safely. The concert itself was just fantastic. I won´t write about it more because everyone have to experience on his own (or you can watch a short video at the end of this post). And I really enjoy that Italian artist don´t need a group of dancers, crazy costumes of exaggerated light effects to make an extraordinary show. Their personality is just enough.









A to mám na památku, už mu hledám v pokoji místo :)
My precious souvenir, I´m searching the right place in my room :)


(fotky jsou pořízené iPadem/pictures took with iPad)

A nakonec ještě krátké video, neměla jsem na to moc času, takže jsem jen za sebe poskládala některé z mých nejoblíbenějších okamžiků z koncertu. A aspoň si trochu uděláte představu :)
And finally a short video. I don´t have much time now so I simply put together some of my favourite moments from the concert. At least you can make an idea of this event :)





Chodíte na koncerty? Těšíte se zrovna na nějaký?
Do you visit concerts? Are you planning some?

13 comments:

  1. musela být úžasná atmosféra!
    krissfashionstyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Miluju koncerty ;-) A ze všeho nejvíc metalových a rockových kapel - také nepotřebují plno serepetiček okolo, stačí jim podium plus nástroje a svou energií dokáží člověka "převálcovat", proto je mám nejradši :-)

    ReplyDelete
  3. Found this post through Google ;) that arena is a beautiful venue!! I am flying to Italy on Tuesday (from the Netherlands) to see Tiziano in Turin. Can't wait! Thanks for the great pictures and video!

    ReplyDelete
  4. Beautiful post my dear! But i dislike Tiziano Ferro :D :D
    kisses


    The Shabby Labels

    ReplyDelete
  5. Musela tam být skvělá atmosféra, ještě na takovém místě. Já teda na T. F. moc nejsem, pár jeho písniček se mi líbí, ale jinak o něm nic moc nevím. Já se chystám v červnu do Prahy na Pitbulla :-).

    ReplyDelete
  6. tizzziano.....omg!! its my idol when a was a child always cried with his songsss i love him but never como to Spain!!

    xoxo

    http://mybestmemory-cep.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  7. Waau to musel byt krasny zazitok:))
    Dovol mi pozvat ta na moju giveaway
    http://redblackwhite-nelka.blogspot.com/2012/05/giveaway-3.html

    ReplyDelete
  8. WOW!! To muselo být úžasný! Plánuje jet ne jeho koncert do Říma 14/7. Poradila bys mi přes jaké stránky si vstupenky koupila? Popř. i nějaké tipy jak to mám provést?
    Děkuju moc:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. úžasné to bylo, hned bych šla znovu!! :)
      lístky jsem nekupovala přímo já, ale většinou je bereme přes ticketone.it a zatím nikdy nebyl žádný problém :)

      Delete
  9. Ahoj, chtěl bych se zeptat na něco ohledně Verony, chci tam jet na jeden koncert v říjnu. Pokud to tady funguje, napiš mi pls na mejl k.konecny@email.cz

    Jinak loni jsem byl na Tizianovi v Říme, zážitek na celý život :)

    Díky, Karel..

    ReplyDelete