12/05/2012

Glossy box

Většina z vás už aspoň něco zaslechla o různých beauty boxech (více třeba tady). Jeden se objevil na podzim i u nás, ale pravděpodobně i rychle skončil. Proto jsem využila příležitosti a objednala si svůj první Glossybox v Itálii. Oproti tomu v ČR jsem z něj opravdu nadšená. Balíček přišel nádherně zabalený a vzorky opravdu odpovídaly mým potřebám - při objednávce jsem totiž vyplnila docela rozsáhlý dotazník o typu pleti a vlasů a preferencích, jaké výrobky bych chtěla dostávat (což mi u české verze chybělo, takže mi přišlo něco, co jsem vůbec nevyužila).
Most of you already heard about various beauty boxes available in different coutries (read more here). One of them appeared last fall also here in Czech Republic but it finished almost immediately. So that´s why I made use of the opportunity to order my first Glossybox in Italy. And I was really enthusiastic. It came in really nice packed and all samples fit my needs. Do you have beatuy boxes in your country?





Co mi přišlo? Šampon a kondicionér na suché vlasy, přírodní sprchový gel, ochranný sprej na vlasy, sůl do koupele na nohy a tea-tree univerzální balzám. Takže maximální spokojenost :)
What did I get? Moisturizing shampoo and conditioner, body wash, shine and protect hairspray, bath salts for feet and tea-trea universal balm. Maximum satisfaction :)


Párkrát už jsem se zmínila, že mě v nejbližší době čekají dva koncerty. Ten první už dnes večer - Tiziano Ferro :)
I´ve already mentioned several times that I´m planning to go to watch two concerts within few days. The first one is tonight - Tiziano Ferro :)






13 comments:

  1. vyzerá to lákavo :) u nás som o tom ešte moc nepočula :)

    ReplyDelete
  2. Estos productos ya los vi en otros blogs, tengo que animarme a probarlos!

    Un beso

    ReplyDelete
  3. So Nice Darling :) !

    http://therubberdoll.com/

    ReplyDelete
  4. vyzerá to super :') tiež som o tom ešte nepočula.
    ten tea-tree balzam musí byť super.

    ReplyDelete
  5. looove those products,have fun honey!;)
    xx
    B.
    http://www.beeswonderland.com/

    ReplyDelete
  6. páááni, tak to je opravdu jiný šálek kávy! :-) paráda!
    užij si koncert :-)

    ReplyDelete
  7. Vyzerá to dobre :)

    http://www.stylebookbysarah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. lovely products. really nice. x
    http://theadorabletwo.blogspot.de/

    ReplyDelete
  9. To se s tím českým nedá srovnávat. Občas je vidím na zahraničních blozích a brala byh ho i u nás. :) Užij si koncert!

    ReplyDelete
  10. I just found your blog and I think the beauty boxes are such a great idea. I really want to try one, thanks for sharing. Following you now

    xoDale
    http://www.savvyspice.com/

    ReplyDelete
  11. Ahoj, dala bys sem prosím třeba nějaký odkaz, kde se to dá objednat, nebo tak? Vypadá to totiž super :)

    ReplyDelete
  12. konečně je něco takového i v Česku! Na téhle stránce se dá zaregistrovat pro nový LADYBOX : http://upoutavka.ladybox.cz/?lrRef=Yral5

    ReplyDelete