04/12/2011

Smarties nails

Nedávno jsem založila blogový profil na TWITTERu. Kromě upozornění na nové příspěvky na mém blogu tam už teď najdete odkazy na zajímavé zahraniční i české Giveaway, inspirace a jiné věci, které stojí za shlédnutí. Takže kdo nechce promeškat nic důležitého --> follow me here.
Recently I set up a blog´s profile on TWITTER. Besides new posts on my blog, you can already find there links to really interesting worldwide Giveaways, inspirations and other stuff worth seeing. So if you don´t want to miss anything important --> follow me here.  




Dnešním dnem mi začíná období zápočtů a zkoušek, které potrvá pravděpodobně až do konce ledna (a hned začínám krásnou 12stránkovou srovnávací esejí na téma Paní Dallowayová a Joyceův Odysseus, kdo by měl nějaké nápady, sem s nimi :D). Určitě nebudu mít na blog tolik času jako do teď, ale zase na druhou stranu si nechci dát dvouměsíční pauzu. Takže přispívat budu, ale nejsem si zatím jistá, s jakou frekvencí. A určitě nechci dělat příspěvky "o ničem", jen abych nějaké příspěvky měla. V tomto případě dávám přednost kvalitě před kvantitou.
  Today I´m entering the phase of tests and examps which will probably last until the end of January (and right at the beginning a nice comparative essay on Mrs. Dalloway and Joyce´s Ulysses, if any of you have some comments I´ll appreciate it :D). Definitely I won´t have as much time for blogging as up to now but I don´t want to make a two moths pause by no means. So I´m going to post but I´m not certain how often. And certainly I don´t want to make "empty" posts, just to post something. In this case I prefer  quality to quantity. 


Elle ღ

17 comments:

  1. Jé, ty nehty jsou parádní. :) A určitě souhlasím, že lepší kvalita než kvantita. i když já si našla čas u učení na státnice. :D To, člověk dělá všechno možný, jen ne to učení.

    ReplyDelete
  2. Hi, Elle! Your nails are looking good! ;) All the best in your exams!!!

    Have a fab week! ;D

    Miki.

    ReplyDelete
  3. wow i really love ur nails!!!

    You have an amazing blog! Follow each other?

    Xoxo from Italy

    http://www.thefrecklesblog.com/

    ReplyDelete
  4. I really like the rimmel one! ;) Kisses. S.

    http://lepetitruemazagran.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Lovely nailpolishes !
    Love them !
    Great colours !
    Kiss from:



    mfashionmyobsession.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. máš veľmi pekný blog :) a ten malinový lak od essence sa mi páči asi najviac ... :)

    ReplyDelete
  7. Love your nails!! Great blog.

    I'm following you, dear. I'd be flattered if you could follow me too :)

    poseposhpost.blogspot.com
    Pose Posh Post

    ReplyDelete
  8. Love the matte looks! Love your blog, I'm your newest follower! I hope you'll follow me back and we can keep in touch, I love finding new blogs! xoxo

    http://joellenlove.com

    ReplyDelete
  9. Your nails look great! I have on my Summer Checklist to paint each nail a different colour. It feels so rebellious to do it since you generally don't do that kind of thing as an adult.

    http://www.sheer-heart.com/

    ReplyDelete
  10. Nellie K.: na filologii v Brně na MU

    ReplyDelete