24/12/2011

My favourite Cristmas songs

Dneska jsem během dne přemýšlela, jaké jsou moje oblíbené vánoční písničky. Nečekejte žádné české koledy. I když ty určitě k Vánocům patří, já sama dávám přednost jiným. Tady mám pár z nich pro ty, kdo by si ještě chtěli prodloužit atmosféru vánočního večera. 
During the day I was thinking about my favourite Christmas songs. Here you are.

Jak jsem psala v jednom z předchozích článků, moje absolutní číslo jedna.  
My absolutely Christmas number one, as I already mentioned in one of my previous posts.
 Billy Mack - Christmas is all around (from Love actually)



Vánoční klasika v podání, které možná neznáte.
Christmas classic as you maybe don´t know it.
John Lennon - Happy Christmas (from Ti lascio una canzone)


Nevím, jestli Hallelujah je úplně vánoční písnička, ale podle mě má vánoční atmosféru.
I don´t know if Hallelujah is considered typical Christmas song but in my opinion it has definitely a Christmas atmosphere.
Bon Jovi - Hallelujah


A na závěr jedna netradiční - z filmu Nightmare before Christmas od Tima Burtona. Film jsem neviděla, ale moc se mi líbí italská verze soundtracku.
And finally one less traditional one - from the movie Nightmare before Christmas by Tim Burton. I haven´t seen the movie but I like very much the soundtrack in Italian version.
Cos´è? (from Nightmare before Christmas - Italian version)


A jaké máte vy oblíbené vánoční písničky?
And what are yours favourite Christmas songs?
Elle ღ

3 comments:

  1. thank you for your comment. your blog is really nice. I hope you keep visiting my blog and if you liked it you can follow it. let me know and I will gladly follow back.
    Happy holidays :)

    ReplyDelete
  2. Thank you so much for your sweet comment on my blog dear, i really like your blog, following you now. My favorite Christmas song is Frosty the snowman by Fiona apple and Winter song by Sara Bareilles. Merry Christmas dear!! ♥ XOXO

    ReplyDelete
  3. První mám také ráda, ale pro jsou nej vánočí písničky: Wham - Last Christmas, Chris Rea - Driving home for Christmas, Let it snow a Mariah Carey - All I want. :) Možná dost ohrané, ale pro mě ty nej. :)

    ReplyDelete