18/03/2012

Nude Glam by Essence

Koupi laku v barvě nude jsem původně nezamýšlela, ale v Rossmanu jsem náhodou narazila na 7 úplně nových odstínů od Essence, které mě opravdu zaujaly - právě i tím že byly dostupné hned v několika různých odstínech. Po krátkém váhání jsem vybrala 06 - hazelnut cream pie (29 Kč), přišel mi takový nejpřirozenější. Máte rádi nude barvu na nehtech nebo dáváte přednost barvám?
Originally I didn´t plan to buy a nail polish in nude colour. But recently while shopping I suddenly spotted 7 completely new nude shades by Essence which cought my eye me right because of the variety of shades. After a short hesitation I chose 06 - hazelnut cream pie, I found it the most natural. Do you like nude colour on your nails or do you prefer colours?



A pokud máte rádi dárečky, určitě navštivte nově vznikající blog Blog Giveaways, který odkazuje na právě probíhající giveawaye u různých blogerek. Můžete zde vložit i vaši vlastní giveaway :)

19 comments:

  1. takový přesně sháním:D díky za tip ! :)

    ReplyDelete
  2. je krásný a přesně takový odstín jsem vždycky chtěla :)

    ReplyDelete
  3. ta fotka s lentilkama je skvělá :D

    ReplyDelete
  4. Mám stejný a nemůžu si ho vynachválit :)

    ReplyDelete
  5. No takový jsem taky chtěla už ho mám delší dobu vyhlídnutej :))

    ReplyDelete
  6. Radši barvy :) ta první fotka je dokonalá :)

    ReplyDelete
  7. great nail polish color! love nude colors
    xx
    www.vnikali.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. I like color on my nails, but nude is great sometimes too!

    ReplyDelete
  9. taky mám jeden z této kolekce :-)
    a díky za tip, ale já blogy rozhodně nehodlám sledovat jen proto, abych vyhrála nějakou úžasnou věc! navíc ani sama ta bloggerka pak z takové "oblíbenosti" nemůže mít radost. kupování čtenářů prostě neuznávám, takže pro mě to nemá smysl... ale giveaway na mých oblíbených blozích se zúčastním ráda :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. your blog is super adorable :)

    http://babyrouge.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Pěkná barvička. :) Celkově mám nude barvy moc ráda!

    ReplyDelete
  12. už jsem ho někde viděla, jdu do něj !

    ReplyDelete
  13. Ten je úžasný :) Já jsem si koupila Nude lak od Elfu, ale je moc tmavý. Tento je naprosto dokonalý :) Určitě si ho pořídím :)

    ReplyDelete
  14. Včea jsem tady viděla tento tvůj článek a dneska jsem pro ten lak utíkala :-). Je krásný a takový přirozený, přirozenější barvu jsem asi ještě neviděla. Takže moc díky za tip. Je parádní ;). Zároveň bych tě ráda pochválila za ty nejnovější fotky. Ty modré punčocháče ti moc sluší a celkově všechno :-)

    ReplyDelete
  15. Although I always wear a shade of red, I don't mind nude or light pink sometimes. The problem is that if you can't remove some polish stains from your nails (as a consequence of not wearing a base... bad, I know!), they show with nude/transparent polish, and it looks disgusting. Not to mention, anything can stain your nails, such as pen ink, paint, newspaper ink that hasn't dried... especially if you live with kids and things get messy very fast.
    Love,
    S
    Mademoiselle Sonushka

    ReplyDelete