08/03/2012

Italy New In

A ještě pár věcí, co jsem v Itálii nakoupila (byla jsem omezena velikostí svého příručního zavazadla).
And a few things I bought in Italy (I was limited by a size of my hand luggage). 

Mé vytoužené s řemínkem, jiné se mi na noze neudrží. Nemohla jsem je dlouho nikde sehnat a pak jsem v jedné zapadlé uličce objevila malý obchůdek který byl plný podobně úžasných bot. Vybrala bych určitě hned několikery, ale koupit jsem mohla jenom jedny, protože by se mi jich do příručního zavazadla víc nevešlo.
My long-desired heels with strap, because I can´t wear others. I couldn´t find similar to these for a long time and then I found a little shop which was stuffed with heels like these! I´d choose for sure several pairs but I could buy only one because I had only a hand luggage and I had no more space.



Peněženka Carpisa. Tuto značku jsem si v Itálii opravdu oblíbila, jejich obchůdek najdete na každém rohu. Mám z tama už druhou peněženku, několik kabelek a kufry pro celou rodinu :D Jedna zajímavost, kterou jsem vypozorovala (a může být výhodou i nevýhodou) je to, že skoro v každém obchodě je trochu jiné zboží, takže určitě se vyplatí si jich projít víc než jen jeden. Podle oficiální stránky by se tento obchod měl nacházet i v Plzni a Ostravě a nové pobočky se chystají i v Praze. Já jsem tam osobně nikdy nebyla a jestli někdo z vás ano, budu ráda, když mi napíšete vaše názory (a třeba i porovnání s těmi italskými, jestli je znáte).
Wallet Carpisa. I really fell in love with this Italian brand, you can find their shops almost anywhere (shopping centres, city centres...). This is my second wallet and I have alread a few handbags and suitcases for the whole family :D One curiosity I noticed (and it can be both advantage and disadvantage) - you can find in every shop a little bit different range of products so it´s for sure worth visiting a few of them. Maybe you have visited Carpisa shop in your country?

A trochu hudby na zpáteční cestu.
And a bit of music for the way home.




BLOGLOVIN    TWITTER    GOOGLE+
Elle ღ

18 comments:

  1. Ty botky jsou krásný..moc se mi líbej:)

    ReplyDelete
  2. Ty boty jsou krásný a peněženka taky! Nevím o tom, že by v Plzni, tento obchod byl. Mrknu na stránky, kde má být, pokud to tam je uvedené. A jestlo ho tu opravdu máme, tak se tam určitě mrknu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. já jsem právě taky ještě neslyšela, že by byl v ČR (ale po pravdě jsem po tom dřív ani nepátrala). Podle jejich ofic. stránky by to mělo být na Plzen Plaza, Radcicka 2. Kdyžtak dej vědět, jak to dopadlo :)

      Delete
  3. ty boty jsou fakt dobré! :))

    ReplyDelete
  4. That wallet is supergorgeous! I had never heard of Carpisa before, but I just checked out their website and I love the spring collection! I also found a store in a city close to me that I'm definitely gonna have a look at!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) this is exactly what makes me happy - inspire someone to discover something new! Thanks for your comment :))

      Delete
  5. Boty jsou opravdu krásné. Máš štěstí, že jsi jela do Itálie, taky bych zajela...

    ReplyDelete
  6. I love those shoes! Great buy =)

    - Victoria
    www.Vickkitas.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. veľmi pekné topánky :)

    ReplyDelete
  8. Where can I find that nail polish. I love that color!

    -Shelly
    Quiet Luxury


    ReplyDelete
    Replies
    1. I bought it in a perfumery Douglas, hope you´ll be lucky :)

      Delete
  9. já od nich mám doma kabelku :) a mamka taky a bohužel neporovnám protože ten kolem kterého chodim ještě není otevřený (ten na Andělu)

    ReplyDelete
  10. i love that nail polish color! so appropriate for spring and the pastels trend

    ReplyDelete
  11. Lovely shoes and I think your blog is adorable! :)

    <3 Mandy xx
    http://frocksandotherfrivolities.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Ty boty jsou parádní! :)

    ReplyDelete