30/03/2012

Clip-in hair extension... or never say never

Co se týče clip-in vlasů, a vůbec jakýchkoliv příčesků, jsem byla vždycky spíše skeptická. Připadalo mi to umělé, nepřirozené, něco jako "botoxové rty". Ale nikdy neříkej nikdy, že... Ve středu odpoledne jsem jela tramvají a zničeho nic (taky se vám to stává?) jsem právě po takových vlasech zatoužila. Jak to dopadlo? Je pátek ráno a já s nadšením přebírám od pošťáka balíček :) První dojmy jsou víc než pozitivní, protože barva mi překvapivě sedne naprosto přesně a i kvalita samotných vlasů se jeví jako velmi dobrá. Clip-in se zatím určitě nechystám nosit pořád, spíše jen na nějaké zvláštní příležitosti. A nějaké další fotky přidám, až si na sebe trochu zvykneme :)
As for clip-in hair extensions, and other artificial hair stuff, I was always rather sceptical. I considered it too unnatural and artificial, something like "botox lips". But never say never... Wednesday afternoon on a tram I suddenly (does it happen also to you?) started to crave hair like this. And how did it come off? It´s friday morning and I´m taking a parcel from postman with a great enthusiasm :) First impression is more than positive, because colour of clip-in matches my natural hair almost precisely and also the quality seems very good. I don´t intend to wear hair extensions all the time, more like just for some special occasions. I´ll add some more pictures when we get used to each other a bit :)


9 comments:

  1. Jsem zuvědavá, jak budou na tobě vypadat. :)

    ReplyDelete
  2. Taky se těším hlavně na fotku na tobě :)

    ReplyDelete
  3. Já o nich taky přemýšlím, ale ještě jsem se ke koupi neodhodlala. Těším se, až je uvidím na tobě :)

    ReplyDelete
  4. ja som ich nosila asi polroka, keďže kaderníčka ma ostrihala viac ako som chcela a moja túžba po dlhých vlasoch bola nesmierne veľká! ALe ja som šla do salóna špecializovaného na klipy, lebo by som sa bála takto ako ty:d Ale máš šťastie, že všetko sedí.
    Jediná vec čo ma hnevala bolo, že sa mi rýchlo zamotávali...

    ReplyDelete
    Replies
    1. viděla jsem je u tebe na blogu a právě ty jsi byla jednou z těch, co mě nakonec ke koupi inspirovali :))

      Delete
  5. This is a cute hair extension!:)


    Much love from the SABO SKIRT girls!
    ♥ SHOP: http://www.saboskirt.com
    ♥ BLOG: http://www.saboskirt.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. nice! i'd love to see how they look on you!

    bijou-minou.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. strašne veľmi som zvedavá:) ja by som ale asi pri ich nosení mala stále strach, že sa niekde zavadím teda, že sa mi vyšklbnú:D

    ReplyDelete