14/06/2011

Finally!

Je 14.6. a jak jsem slíbila - jsem zpět :) Ještě se trochu vzpamatovávám z učebního procesu, takže dneska nebudu vymýšlet nic složitého, jen jsem vybrala z počítače nějaké fotky, které jsem zatím nezveřejnila.
It´s June 14 and as I promised - I´m back :) I´m still recovering from the learning process so I won´t create anything complicated today. I simply chose some older pictures which I haven´t published yet.


Ale to hlavní už mám aspoň (úspěšně) za sebou :) Příští týden mě ještě čekají přijímačky z angličtiny a pak už konečně volno... Už si ani nepamatuju, kdy jsem naposledy opravdu NEMUSELA nic dělat.
But I already got over (succesfully) the most important exam :) Next week I´m going to take English entrance exams and after that finally free time... I can´t even remember when I really didn´t have to do ANYTHING for the last time.



Celý minulý týden jsem strávila bez internetu ( ne, že bych měla tak pevnou vůli, prostě jsem odjela někam, kde internet nebyl :D), jinak bych se opravdu nic nenaučila. Z toho důvodu na mě dneska na bloglovinu vyskočilo rovných 640 nepřečtených příspěvků a vzhledem k tomu, že je hodlám všechny poctivě prohlídnout, na další dny mám o zábavu postaráno.
The whole last week I spent without internet (not that I would have so strong will, but I simple went to a place without an internet access :D), otherwise I would really learn nothing. Because of that I found today exactly 640 unread posts on bloglovin. I honestly intend to read all of them so I will have something to do for a couple of following days. 




Elle 

2 comments:

  1. Velikánská gratulace! Už se těším na nové příspěvky. Přívěšek a náušničky jsou moc krásný. :)

    ReplyDelete
  2. no tak to máš teda toho veľa na čítanie :)

    ReplyDelete